ČSOB internetbank

ČSOB internetbank

Legyen azonnal áttekintése a számlaegyenlegéről és a további banki vagy biztosítási termékeiről bárhonnét. Ebben kiváló segítséget nyújt Önnek a Moja ČSOB Internetbanking, és a legjobb értékelést kapott mobilapplikáció, a ČSOB SmartBanking.

Ügyfeleink, akik már a volt OTP Banka Slovensko-nál vezetett számlák migrációja előtt rendelkeztek internetbankos hozzáféréssel a ČSOB-nél

Amennyiben Ön már az ügyfelünk, és már van internetbankos hozzáférése, akkor az új számlái meg fognak jelenni az internetbankban is. A számlák átvezetéséről írásban fogjuk majd Önt tájékoztatni.

Eljárásmód olyan ügyfeleink részére, akik részére a volt OTP Banka Slovensko-nál vezetett számlák migrációja keretében létesítettünk új internetbankot

A Moja ČSOB internetbankba az IPPID Azonosító szám (ami ugyanaz maradt, mint az Ön eredeti PID-je) és a PIN kód segítségével tud bejelentkezni. A bejelentkezését –csakúgy mint ezidáig – SMS autorizációs kóddal tudja megerősíteni.

Amennyiben Ön ezidáig fizikai eszközt - tokent (DIGIPASS DP270) – használt, akkor az Ön részére automatikusan aktiválásra került az SMS kulcs arra a mobilszámra, amelyet Ön még a volt OTP Bank internetbankjában állított be.

01

Nyissa meg az internetbankot
Nyissa meg a Moja ČSOB internetbankot.

Internetbanking Moja ČSOB

02

Generáljon ki új PIN kódot
A Moja ČSOB bejelentkezési oldalán válassza ki az „Elfelejtettem a PIN-kódot/Új PIN kód generálása“ menüpontot, és állítsa be az új PIN kódját.

  • adja meg az IPPID-jét,
  • a mobilszámát és az
  • e-mail címét, amelyet az internetes bankolás során használt.

Gyakori kérdések

Amennyiben Ön nem emlékszik ezekre az adatokra, akkor szívesen segítünk a ČSOB Infovonalán a 0850 111 777-es telefonszámon, vagy bármelyik ČSOB bankfiókban.

03

Jelentkezzen be az IPPID-jével és az új PIN kódjával
Az új PIN kód beállítását követően jelentkezzen be a Moja ČSOB internetbankba a bejelentkezési adatok (IPPID ÉS PIN) segítségével.

Az Azonosító adat (IPPID) az OTP-nél PID néven volt ismert.

Gyakori kérdések

Az IPPID egy 8 jegyű azonosító szám, amely a Moja ČSOB internetbankba történő bejelentkezéshez szükséges. Ez az Ön elektronikus identitása, amely az OTP-nél PID néven volt ismert.

Amennyiben Ön több hozzáféréssel (PID-del) is rendelkezett az internetbankba, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a ČSOB Infovonalán a 0850 111 777-es telefonszámon.

Amennyiben Ön rendelkezett az OTP banknál elektronikus identitással és elektronikus banki szolgáltatásokkal, akkor az Ön kényelmének biztosítása érdekében ugyanolyan identitást biztosítottunk a Moja ČSOB internetbankba való belépéshez is.Ez azt jelenti, hogy a bejelentkezés céljából ugyanazt az IPPID-et (PID-et) használhatja, mint amilyet ezidáig használt.

Sajnos az alias-t a ČSOB internetbankja nem támogatja. A bejelentkezéshez csak az IPPID-jét (a volt PID) használhatja.

04

Erősítse meg a bejelentkezését SMS kóddal

  • Amennyiben Ön a volt OTP Banknál SMS kulcsot használt, akkor második lépésként a Moja ČSOB bejelentkezési oldalán adja meg az Autentifikációs kód mezőbe az SMS-ben érkezett kódot, amelyet a bank ugyanarra a mobilszámra küld meg, mint amelyet Ön a volt OTP Banknál használt az autorizáció céljából.
  • Amennyiben a volt OTP Banknál Ön ezidáig fizikai eszközt - tokent (DIGIPASS DP270) – használt, akkor az Ön részére automatikusan aktiválásra került az SMS kulcs arra a mobilszámra, amelyet Ön még a volt OTP Bank internetbankjában állított be.

Gyakori kérdések

Igen, az új internetbankba történő migrációt követően továbbra is használhatja az SMS kulcsot, amely a meglévő ügyfelek részére továbbra is támogatott.

A SmartToken mobilapplikáció fokozatosan helyettesíteni fogja majd az SMS kulcsot, amelyet a bank az új ügyfelei részére már nem biztosít. Az internetbankba történő biztonságos bejelentkezésre, illetve az internetbankos fizetések elektronikus aláírására, valamint a ČSOB SmartBanking mobilapplikáció első aktivációjára szolgál.

Amennyiben még nincs SmartToken applikációja:

  • Az applikációt le tudja tölteni az AppStore, Google Play és App Gallery applikációs áruházakból.
  • A SmartToken aktivációja céljából adja meg az IPPID* és PIN bejelentkezési adatokat.
  • Olvassa el a feltételeket és aktiválja az applikációt.
  • Az aktiváció befejezése céljából adja meg az aktiváló kulcsot, amelyet a bank az Ön részére a volt OTP Banknál regisztrált mobilszámra küld meg.

Ezzel készen is van, most már kényelmesen be tud jelentkezni a internetbankba, vagy a ČSOB SmartBanking mobilapplikációba.

idea

Ha az internetbankot mindig kéznél szeretné tudni, akkor töltse le mobilapplikációnkat - ČSOB SmartBankingot.
Megtalálja a mobilkészülékén az AppStore, Google Play és App Gallery áruházakban.

ČSOB SmartBanking - Android ČSOB SmartBanking - App store ČSOB SmartBanking - App gallery

A fizetések aláírására vonatkozó limitek (az azonosító /autentifikációs/ eszköz limitjei)

Amennyiben az OTP Banknál az internetbankot a fizetések megadásának lehetősége nélkül használta, akkor ugyanilyen hozzáférése lesz Moja ČSOB internetbankban is.

Amennyiben Ön aktív hozzáféréssel rendelkezett, akkor továbbra is korlátlan számú fizetést tud majd aláírni a Moja ČSOB internetbankban is. A SmartToken által aláírt egyes fizetésekre vonatkozóan megadott limit a Moja ČSOB internetbankban 34 000 € összegben került beállításra. A limit módosítását az IPPID tulajdonosa bármelyik bankfiókban igényelheti.

A ČSOB SmartBanking applikáció segítségével elküldött fizetésekre vonatkozó limitek változatlanok maradnak, és maximum 10 000 €/nap és 17 000 €/hét összegben kerültek beállításra. A fizetések az applikációban a beállított PIN kód segítségével kerülnek aláírásra.

Corporate Internetbanking szolgáltatás

Az OTP Bank szolgáltatásainak portfóliójában az elektronikus banki szolgáltatások keretében a Corporate Internetbanking is működött. Azon ügyfelek részére, akik ezt a szolgáltatást vették igénybe a „közös aláírás“ funkcióval, ezt a szolgáltatást elérhetővé tettük a Moja ČSOB internetbankban is, azonban csak passzív hozzáféréssel, azaz a fizetések megadásának lehetősége nélkül.

fel személyesen bármelyik bankfiókunkat. Az aktív hozzáférést azonban azon számla tulajdonosának kell igényelnie, amelyhez az internetbankon keresztül Ön is hozzáféréssel rendelkezik.