Lepšie bývanie aj vďaka kreditke

 

Rozmýšľali ste nad kúpou nehnuteľnosti? Nad čím okrem hypotéky by ste mali rozmýšľať, aby ste mali nové pekné bývanie bez starostí?

Rozhodnutie kúpiť nový byt či dom môžete zvažovať aj niekoľko rokov. Keď už podáte žiadosť o hypotekárny úver, začínate rozmýšľať, ako si svoje nové bývanie zariadite. Napriek tomu, že zariaďovanie je tá najpríjemnejšia vec na kúpe, treba myslieť na riziká. Váš sen sa môže zmeniť na nočnú moru ak kupujete tovary v akcii a po doručení zistíte, že ide o pokazený alebo nekvalitný tovar. Dávajte si pozor aj na elektrospotrebiče. Nastávajú totiž aj také prípady, kedy váš spotrebič vypovedá svoju službu len pár dní po skončení záruky.

Zariaďujte bez obáv

Koniec nočnej mory s nefunkčnými domácimi pomocníkmi! Riešením problémov s nákupom, reklamáciou a zárukou môže byť nákup s kreditnou kartou ČSOB. Kreditná karta Standard ponúka poistenie ochrany nákupu až na 12 mesiacov aj predĺženú záruku na tovar na 18 mesiacov. Nemusíte si navyše priplácať ďalšie financie za predĺženú záruku u obchodníka. Keď si teda kúpite práčku, ktorá má záruku dva roky, ku kreditnej karte od ČSOB máte záruku až na 3,5 roka od kúpy. Ak by sa vám práčka aj tesne po zákonnej záruke pokazila, s poistením predĺženej záruky si môžete uplatniť preplatenie nákladov na opravu. Na splatenie máte pritom dostatok času, bezúročné obdobie pre kreditky ČSOB trvá až 55 dní.

Tip: Rozmýšľate nad hypotékou? Prepočítajte si to sami v našej hypokalkulačke.

Ide to aj z domu

Na to, aby ste si požiadali o kreditnú kartu nemusíte ísť na pobočku banky. Stačí mať nainštalovanú aplikáciu ČSOB Smartbanking alebo sa prihláste do internetbankingu Moja ČSOB a odošlite jednoduchý formulár z pohodlia vášho domova.