ČSOB Stavebná sporiteľňa vám pomôže s rekonštrukciou výhodným úverom

 

Predstavy ľudí o rekonštrukcii bytu či domu sa u každého líšia. Jedno pravidlo však ostáva platné pre všetkých. Všetci totiž chceme, aby rekonštrukcia prebehla v predpokladanom časovom horizonte a podľa pôvodného finančného plánu. Cena rekonštrukcie sa zväčša pohybuje v tisícoch eur, v závislosti od veľkosti samotnej realizácie. Vo finančne menej náročných zásahoch, sa môže jednať napríklad o výmenu podláh alebo maľovanie. Pri väčšej rekonštrukcii hovoríme napríklad o výmene jadra či zmene dispozície bytu.

Vytvorte si plán a rozpočet

Plánovanie, respektíve stanovanie si reálnych cieľov je základom, ktorý vám zabezpečí, aby rekonštrukcia prebehla podľa predstáv. Architekti a bytoví dizajnéri ponúkajú často v rámci konzultácie aj cenovú ponuku rekonštrukcie s predpokladaným termínom ukončenia. Do rekonštrukcie sa rozhodne netreba púšťať bezhlavo a nepremyslene. Unáhlené závery by totiž mohli viesť k preplateniu, prípadne k predĺženiu a nedodržaniu určenej doby rekonštrukcie.

Venujte pozornosť výberu správnych materiálov

Pri výbere materiálov si nechajte poradiť od odborníkov. Kvalita materiálu vplýva z veľkej časti na jej životnosť a preto je dôležité dôkladne zvážiť, aký materiál bude pri prerábaní vášho domova použitý. Rekonštrukcia je investíciou na dlhšie časové obdobie a financie investované do kvalitných materiálov majú veľký význam.

Výhodný úver na rekonštrukciu od ČSOB stavebnej sporiteľne

Najlepšou investíciou je bez pochýb investovanie do vlastného bývania. V ČSOB Stavebnej sporiteľni vám ponúkame Úver na rekonštrukciu, vďaka ktorému môžete začať realizovať svoje predstavy o ideálnom bývaní. Bez potreby zakladať nehnuteľnosť vám poskytneme úver až do výšky 35 000 € s možnosťou splácania až 15 rokov.

Podporíme klientov, ktorí chcú investovať do svojho bývania

V ČSOB Stavebnej sporiteľni chceme v tomto čase podporiť našich klientov, ktorí chcú investovať do svojho bývania. Preto sme sa rozhodli poskytnúť k úveru na rekonštrukciu, schválenom v období od júna do konca septembra 2020 dodatočné benefity:

  • zníženie úrokovej sadzby na úroveň už od 3,9 % p.a.,
  • pre ešte väčší pocit istoty predĺženie fixácie úrokovej sadzby z 3 rokov až na 6 rokov v období medziúveru.

Využite túto príležitosť a získajte nižšiu mesačnú splátku, vďaka ktorej nezaťažíte rozpočet.