Zvýšte svoj komfort na cestách so zlatou kreditkou

 

Spojte zaslúžený oddych s prémiovou starostlivosťou. Vďaka zlatej kreditnej karte môžete ihneď začať využívať extra služby počas dovolenky doma i v zahraničí.

Na letisku v salóniku

Letisková strava je častokrát predražená a čakacie haly plné turistov. Držitelia kreditnej karty Mastercard Gold môžu využiť vstupy do salónikov v Bratislave, vo Viedni a v Prahe. Práve v salóniku si môžete dopriať osviežujúce nápoje a občerstviť sa pred odletom. A to všetko v príjemnom prostredí mimo letiskového zhonu. Pred cestou si nezabudnite overiť aktuálne podmienky vstupu do daného letiskového salónika. Všetky informácie nájdete na mojmastercard.sk.

Zdravie na prvom mieste

Kdekoľvek na svete sa práve nachádzate a potrebujete poradiť v oblasti zdravia, so zlatou kreditkou Mastercard máte k dispozícii jedinečnú bezplatnú službu uLekára.sk. Online poradňa je dostupná nonstop, aj cez víkendy a sviatky. Využiť túto službu môžete či ste na dovolenke alebo na služobnej ceste. K dispozícii je pre vás viac ako 350 odborníkov rôznych špecializácií.

S luxusnou kartou Mastercard Gold získate prístup k jedinečným benefitom a službám, ktoré vám spríjemnia cestovanie aj každodenný život.
Viac o Mastercard Gold

Pohodlie všade, kde zavítate

Kreditná karta Mastercard Gold ponúka exkluzívne asistenčné služby doma aj v zahraničí. Či už ste sa dostali do nepríjemnej situácie s pokazeným autom alebo máte chuť počas vašej dovolenky na lokálnu kuchyňu v špičkovej reštaurácii, profesionálny tím asistentov je vám k dispozícii nonstop po celý rok.